Izuddin's FotoPage


My name: Mr Judd
My Fotopage: http://izuddin81.fotopages.com/
About me: just about me, myself and I ...!!
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Sahirul Mohtar
View this Fotopage latest entry
Arnab - 10 out of 14
deida gepren
Latest entry:Berbuka @ One World Hotel, Damansara
Berbuka Kat sana bersama2 ofismet aku yg sengal termasuk lah aku yg sengal wahahah. RM98/person.. a bit pricey tp SGT LAH PUAS ati ekekkeek. LOL View this Fotopage entry
one of us
Latest entry:Panas!! MARZUKI aka MATKEY aka K***K dh nk kawen!!!!
Jejaka paling panas kat labu 98 nk kawen dh wehhh....aku up on behalf beliau.. LOL :P Size gamba tak dikecikkan supaya korang senang cri tpt... :-D View this Fotopage entry
jemputan..
Nazrul Hadi Ismail
Latest entry:SYAWAL 1429H
selamat..selamat..selamat hari raya.. View this Fotopage entry
kemalangan malam raya..
azlan daniel
View this Fotopage latest entry
azwan sadri
View this Fotopage latest entry
Harizah Mohd Yaacob
Latest entry:Phuket Vacation
View this Fotopage entry
waris rahman
Latest entry:Memorabilia
These pictures were taken at various places, times and consequences, which a part of it were already forgotten. But there is something i always remember about the pictures, it's the feeling i had behind the camera. It's special and intimate.. I shall remember it, always (at least just to let me smile a bit) :-) View this Fotopage entry
nannoor ab hamid
Latest entry:Tioman Trip
Just an old pics of our; the UNITEN Rowers and I trip to Tioman Island in August. Celebrated ( i was not) Merdeka in the island. Such a great time we had. View this Fotopage entry
Hasbullah Bachik
Latest entry:Jom Buka Puasa Dengan Mila
View this Fotopage entry
The 26mil pound striker
Webmaster Siti Nurhaliza Putera Emas
Latest entry:Siti Nurhaliza's links
News of Siti Nurhaliza can be found at http://gadisku.info and http://teruja.info View this Fotopage entry
Ling Ling
Latest entry:Adelaide fringe.
View this Fotopage entry
Jismin Yusoff
Latest entry:4th Day BANGKOK
well, time to say goodbye to bangkok. i'm definitely gonna miss all the traveling, especially our tour guide, Awie yg sgt kelakar & ada je benda nk cite. Dia ni auw la sket, tp still oke. Phrases from him that we would never forget definitely will be ,"U walk straight, is lekok, is betul"(that's him giving direction to a tourist, sambil buat hand gesture, no wonder mat salleh tu paham). funny oke. x masuk lg sgala cerita ceriti sejarah thai & pattani. fun fun fun. before balik, we did a last minute shopp... View this Fotopage entry
wai em
Latest entry:RAIN's Coming : World Tour Kuala Lumpur
Date : Saturday 27 January 2007 Time : 8pm Venue : Stadium Putra Bukit Jalil Kuala Lumpur View this Fotopage entry
judd scravius
Latest entry:Pasar Ramadhan Kubang Kerian
Venue: Kubang Kerian, Kelantan Date: 21 October 2006 View this Fotopage entry
archer fahid
Latest entry:Zahid di Showcase Konsert Akhir AF4
sorilah lambat update... bz maaaa... ni lah yang dinamakan peminat setia Za8... dari Seremban sanggup datang ke Bkt Jalil dan berdiri di bawah panas terik mentari... tapi kenapa balik cepat sangat... kalo tak boleh hantar balik naik keter ni... View this Fotopage entry
Photo Phobia Maniac
Latest entry:AKU DAN SESUATU
Lama tidak bermesra dengan fotopages. Lantaran mungkin aku sudah memilikki kekasih baru selain fotopages. Kerna itu, aku biarkannya sepi tak berpenghuni. Ini foto untuk menghiasi setelah 2 bulan tidak ke mari. View this Fotopage entry
anie kaiem
Latest entry:.:: Majlis Persandingan 27 Mei 2006 ::.
to be update.. :-D View this Fotopage entry
lady liana
Latest entry:My Baby
My baby was bornt on 20th Muharram that is 18th of February. It is 3 weeks earlier than expected. After 18 hours of delivery pain Arif Najmi bin Mohd Azmani has safely being born. View this Fotopage entry
smile you are on candid camera
sekadi Nana Fans Club
Latest entry:Jamuan Buka Puasa Bersama Nana 2005
View this Fotopage entry
fit & nana
Fans Connetion of Kefli
Latest entry:Gambo dpd Mama
huhu .. pecaya tak? kitorang upload gambo2 ni dr rumah Mama masa pendaftaran #3 pada 27 Ogos .. thanks Mama .. saper2 yg nak contribute gambo tu, send lah ke kefli_af@yahoo.com .. ingat, title kena bubuh "nak contribute gambo utk FCOK .." View this Fotopage entry
huhu .. tengah tunggu autograf Kefli ..
kambing gurun
View this Fotopage latest entry
NUruL NUrUL
Latest entry:cintatissar's@yoyo collections
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016